Vadertjesdag..

Vaderdag

Volgende week zondag is het weer vadertjesdag. Tijd om deze keer alle vaders in het zonnetje te zetten met zelfgemaakte knutsels, ontbijtjes en dikke zoenen.
Om er zeker van te zijn is het natuurlijk leuk als je kids iets maken voor papa. Jij kan ze daar natuurlijk een handje bij helpen!
Ik heb een aantal leuke ideeën opgezocht via pinterest en deze deel ik met jullie.

P.s Ook deel ik iets wat je kan maken als je geen kinderen hebt maar wel een lieve papa!;)

Footprint

Super leuk idee en best makkelijk om te maken. Hou er wel even rekening mee dat dit wel een nachtje moet drogen dus begin op tijd! Op deze site vind je hoe je het moet maken en staat ook nog een filmpje die het heel goed uitlegt en waarbij je het niet fout kan doen!

title2

Biertje

Houdt papa wel van een biertje? Timmer dit in elkaar (easy toch vrouwen!?) en laat je kids het beschilderen. Op deze site vind je hoe je het moet maken en wat je nodig hebt!

how-to-make-a-bottle-opener-480x720

Scheet

Deze vind ik echt de allerleukste. Ik kwam hem tegen via pinterest en moest echt lachen, volgens mij toepasselijk voor elke vader toch?! 😉
Ik had hem op mijn werk geïntroduceerd en ze waren ook helemaal enthousiast dus dit was het resultaat.
IMG_20150611_165309

Laat een stuk hout beschilderen door je kids, of verf de voetjes als ze nog te klein zijn. Snij bovenin 2 gleufjes voor het touwtje en hang daar een rol wc papier aan. Schrijf erop : voor een scheet van een vader.
Je kunt ook een stuk dik karton gebruiken en de wc rol aan een langer touwtje hangen zodat het meer naar onder hangt en dan de tekst boven de wc rol schrijven.
Succes!;)

Foto’s

Ik hou van foto’s. Foto’s zijn persoonlijk en ze blijven leuk. Ik hou er ook van om foto’s van vroeger terug te kijken. Herinneringen komen dan weer naar boven. Geweldig toch om even de tijd stil te zetten en dat moment te bewaren.
Dus ga aan de slag met je camera en maak de leukste foto’s voor papa. Hieronder vind je wat leuke ideeën maar laat je creativiteit zijn gang gaan! Doe het in een leuk fotolijstje en pak het samen mooi in! Succes gegarandeerd!

image IMG_20150611_165505image image image dad frame

IMG_20150611_170816 IMG_20150611_171109 (1)

Papa’s picasso

Koop een canvas en plak deze af met schilderstape zodat je woorden krijgt. Laat je kindje lekker losgaan met verf en trek daarna het schilderstape ervan af. Heel leuk resultaat:

f892dea5f869bb7ab227c5ee950582e8 image

Zeg het met woorden

Vaderdag brief

Alweer 4 jaar geleden denk ik, schreef ik een brief aan mijn vader. Ik ben zo dankbaar dat ik zo’n lieve papa heb! Het is niet zomaar vanzelf sprekend dat ik zo’n lieve papa heb en zo’n fijne jeugd heb gehad! Soms vergeten we het te benoemen maar ik kan me zo voorstellen dat het voor elke ouder (papa of mama) heel fijn en mooi is om van je eigen kinderen te horen dat ze blij met je zijn en dat ze het goed gedaan hebben!
Ik schreef alles op papier, soms is het moeilijk maar dat is juist het mooie van emoties ; als je diep gaat dan raak het.
De brief had ik aan mijn vader gegeven en hij was er heel blij mee. Hoe blij besefte ik pas later. We hadden een familie dag en volgens mij was het zo rond het einde van het jaar. De vraag kwam of alle broers en zussen (van mijn vader) hun hoogtepunt van dat afgelopen jaar wilde benoemen. Mijn vader was aan de beurt en zei ; mijn hoogtepunt was dat ik een hele mooie brief van mijn dochter heb gehad.
Wauw dacht ik. Dat vond ik zo mooi om te horen. Dat kan een simpele brief doen. Dit is me altijd bijgebleven..

Dus het hoeft niet perce die parfum van 50 euro te zijn voor vaderdag. Ik denk dat jou woorden, een van de mooiste cadeau’s kan zijn.
Good luck!

xx liefs Marloes
Fijne vaderdag!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s