Bruschetta met gerookte forel en appelmayonaise

Bruschetta met gerookte forel en appelmayonaise

 

Ingrediënten
Voor ongeveer 12 stuks.

  • Stokbrood (Eet je geen brood maak dan de hartige pannenkoekjes! Ook goede combinatie!)
  • Gerookte forel
  • 1 ui
  • 1 appel
  • Mayonaise/yogonaise
  • Olijfolie
  • Peper en zout
20160313_140110
Bruschetta met gerookte forel en appel mayonaise

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snij het voorgebakken stokbrood in plakjes.

Besmeer deze aan beide zijde met olijfolie.
Leg ze op een bakplaat en zet ze voor 8 minuten in de oven.
Haal ze eruit en laat afkoelen.

Snij de ui en appel in kleine stukjes.
Fruit de ui, in olijfolie, in een pannetje ongeveer 3 minuten.
Voeg de appel toe en bak deze nog 1 minuutje mee.
Strooi snufje zout en peper op.
Leg het op een bord en laat dit afkoelen.

Besmeer het stokbroodje met mayonaise, daarover het appel-ui mengsel en daarover de forel.
Zooo delicious! Echt een AANRADER!

Oorspronkelijk recept van de Lidl

Eet je geen brood vervang dan het stokbrood door de pannenkoekjes (Vind hier het recept)

x Liefs Marloes