EASY PEASY LEKKA! – Boekweit wraps

Ik moest mijn restjes opmaken.. spinazie, zalm en roomkaas had ik nog liggen. Ik bedacht om deze heerlijke wraps te maken. Het was zo lekker én makkelijk ohh en nog eens gezond ook! Dat ik dit recept even wil delen met jullie. Het zo easy peasy dat je het een x moet proberen! Ook heerlijk als lunch en je kunt eindeloos variëren hoe jij het lekker vind!

IMG_7544

Boekweit wraps met zalm en spinazie

Ingrediënten voor 2 personen(4 wraps)

  • 150 gram boekweitmeel (in de supermarkt te koop van koopmans)
  • 300 ml water
  • 2 eieren
  • Snufje zout
  • Snufje oregano
  • Zak spinazie
  • Gerookte zalm
  • Kruidenkaas (of crème fraise)
  • Zout
  • Peper
  • Olijfolie

Hoe maak je het?

Meng de eieren met het boekweitmeel en het snufje zout en voeg het water rustig al roerend toe. Voeg de oregano toe. Verhit in een pan de olijfolie. Schep met een soeplepel één lepel in de pan en draai de pan rond zodat het verspreid en het een dunne wrap wordt. Bak de wrap mooi bruin. Doe ondertussen de spinazie in een pan met een klein beetje olijfolie. Bak de spinazie daar even in totdat het geslonken is. Laat de spinazie uitlekken en maak ondertussen je wrap klaar. Leg je wrap op een bord en smeer hem in met kruidenkaas en beleg met gerookte zalm. Doe daarover heen de spinazie, strooi wat peper en zout erover en klaar is kees 🙂

Hou je niet zo van spinazie en zalm? Het is ook heel lekker met gehakt en roerbakgroenten of zalm met rucola en komkommer. Gooi er maar op wat jij lekker vind! Eet smakelijk!

IMG_7554

Laat je een berichtje achter als je deze heerlijke makkelijke wrap geprobeerd hebt!

Befitandinspired 😉
x Marloes

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s