IJslollymaker-ijs

Met dit weer zijn ijsjes een must toch?! Voor mij wel in ieder geval. Voor manlief kocht ik perenijsjes en citroenijsjes met een dropstokje. Hmmm (Stiekem kocht ik dit voor mezelf). Ik ben echt gek op ijs. Maarja, ik zit niet zo te wachten op al die suikers dus ging ik even experimenteren met een gezonder alternatief.

Lees je mee?

Ik kocht bij de action deze ijslollymaker voor een prikkie (€0,99) En ging experimenteerde met verschillende smaken ijsjes. Ik had nog wat fruit liggen dus maakte ik een wilde perzikkenijsje, watermeloenijsje en een aardbeienijsje. Die laatste is mijn favoriet! Allemaal waren ze erg lekker en fris maar de aardbei was het heerlijkste!

ijsjesmaker IJslollymaker

Omdat het zo simpel, lekker en gezond is wil ik het even met jullie delen!

Heb jij al een ijslollymaker thuis? Pak dan wat fruit, fruit dat jij denkt dat lekker is en een beetje water en een blender of staafmixer. Mix het fruit met een scheutjes water glad en giet dit in de ijslollymaker. In de vriezer en wacht zo’n 5 uurtjes en je hebt heerlijke gezonde ijsjes..

gezond ijsje

Je kunt eindeloos variëren hiermee. Maak lekkere combinaties met fruit en water. Of maak een lekker ijsje met fruit en yoghurt. Maak een stapelijsje met verschillende kleuren!

Have fun en geniet!

Liefs Marloes

Volg je mij al op FacebookInstagram

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s