Mini frittatas

Mini frittatas

Ingrediënten

Voor 12 stuks

  • Muffinvorm met siliconen vormpjes
  • 7 eieren
  • 2 eetlepels melk
  • gerookte zalm
  • ¼ paprika
  • Peper en zout
  • Italiaanse kruiden

Je kunt eindeloos variëren met de vulling. Zoals ham, salami, feta, brie, geitenkaas, gerookte kip, ham, gebakken champignons, ui, prei, gedroogde tomaat enz.

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de paprika en zalm in stukjes en vul hiermee de muffin vormpjes.
Klop de eieren en 2 eetlepels melk met wat kruiden, peper en een snufje zout in een (maat)beker met een schenktuit zodat het mengsel gemakkelijk in de vormpjes geschonken kan worden.
Giet langzaam in ieder muffin vormpje een deel van het eimengsel zodat het de open plekjes tussen het groentemengsel opvult.
Bak de muffins in 15-20 minuten krokant en goudbruin in de voorverwarmde oven.
Mocht je de muffin koud willen eten dan is het belangrijk dat je de muffins laat afkoelen in de oven anders zullen ze iets inzakken.

20160313_143405 (1)
Mini frittata met zalm en paprika

Eet smakelijk

x Liefs Marloes

Advertenties