-Speciaal voor papa’s- moederdagtips

Lieve papa’s

Moederdag, volgende week zondag (10-5) is het weer zover. Een leuk idee maar wat moeten we maken of kopen? Wat is er nu leuker als moeder om een zelf gemaakt cadeautje te krijgen waar papa de aanstichter van is?! Dus mama’s oren dicht en niet verder lezen! Verboden voor mama want dit zijn moederdagtips voor papa’s!
Ik heb ze niet zelf bedacht maar wel de leukste voor je bij elkaar gezocht zodat jullie als papa’s die stap kunnen overslaan!;)

Foto’s
Wat is er nu leuker dan een foto krijgen van je eigen kids!?
Hier een aantal tips:

– Neem een spontane foto van je kids
– Foto op een mooie locatie
– Foto met bord we ❤️ mama. Handige papa’s kunnen dat wel maken toch?!

image

– Schrijf onder de voeten van je kids we ❤️mommy of we ❤️ mom.. Ligt aan de aantal voetjes die je hebt!;) een andere boodschap kan ook.. Wees creatief. Laat ze zitten en maak een foto met de voetjes scherp.

image image
– Knip hartjes plak ze op de muur en maak een foto zoals deze:

image

– Superhero.. Mama ik ben jou superheld!

image  image

Gebruik je fantasie of de fantasie van je kids en maak er wat moois van op de grond met spullen of stoepkrijt. Maak een leuke foto van boven.

– Wat ook erg leuk is een kidsshoot door Devereaux noma. Zij maakt hele mooie en orginele foto’s ook van jou kids! Verras mama op Moederdag met deze mooie (ingelijste) foto’s.
Bekijk hier een aantal foto’s op haar blog en hier voor de link naar haar Facebook.

Lijst al deze leuke, mooie of creatieve foto’s mooi in. Bij de action heb je al een mooie foto lijst van 21cm x 29,7cm voor maar €1,69. Je kan natuurlijk ook naar de Hema of xenos ect.

image

Inlijsten en inpakken. Maak er wat moois van.. Wat ook leuk is om het met wit papier in te maken en dat de kids er nog wat moois opkleuren!

image

Liefde voor mama muur
Maak een liefde voor mama muur. Plak een groot gekleurd vel op de muur, of een aantal a4tjes en schrijf er samen met je kids op. Wie en wat is mama voor jullie? Wat typeert haar? Wat maakt haar mooi?

Versier
Versier de slaapkamer met een hartjes slinger. Knip hartjes uit pak een stuk touw en lijm. Lijm 2 hartjes tegen elkaar aan met het touw ertussen. Je kan een horizontale slinger of verticale slinger maken. Dan wordt een ontbijtje op bed toch veel leuker?!
image  image

Coupons
Maak een zakje met losse coupons of coupon afscheur boekje. Maak op de computer een lijst met de coupons wat mama krijgt. Bv wij laten de hond uit / wij doen de afwas of vaat / ontbijtje op bed / wij stofzuigen 1x / jij kiest vanavond wat er op de tv gekeken wordt
Bedenk zelf wat dingen waarin je mama kan verlichten.
image

Wat ook leuk is.. Maak een bak of schoenendoos als grabbelton. Mama mag er dan elke dag een coupon uit grabbelen. Wel nakomen he;)

Kunstwerk
Deze is leuk voor alle leeftijden, zelfs voor de allerkleinste.
Je kan met schilderstape op een canvas bv love zetten of een hartje. De kleine kan dan lekker kliederen met verf en als het droog is haal je het tape eraf. Heel leuk effect en zo easy!
image  image  image

image

Ik hoop dat je wat tips hebt gekregen waar je wat mee kunt. Go for it en gebruik ook de fantasie van je kids!

Stuur je een foto met het resultaat en de blije ontvanger?

X liefs Marloes

bron : pinterest

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s